Projecten

Wij werken voor verschillende partijen. Hieronder een selectie van de projecten waar we het meest trots op zijn. Kijk voor nog meer recente projecten op onze social media.

wit-boven-omhoog

Zomer in Haven 2019

Opdrachtgever: Gemeente Almere
Campagne: Zomer in Haven

Van 15 tot en met 31 augustus maken we het centrum van Almere Haven dé beste vakantiebestemming die je kunt bedenken. In samenwerking met ondernemers en bewoners van Almere Haven organiseren we gedurende drie weekenden zo'n 18 verschillende activiteiten, verspreid over de Havenkom, winkelstraten, Markt en Brink. Alle ondernemers kregen de kans hun verhaal te delen, en staan als 'Pioniers van Almere' uitgelicht op de Zomer in Haven website. De vormgeving van dit evenement is gemaakt door most remarkable design.

wit-omhoog
wit-boven-omhoog

Smaak van Flevoland 2019

Opdrachtgever: Flevocampus
Campagne: Vier de Smaak van Flevoland

Ook voor kleine spoedklussen mag je ons altijd bellen! Zo hielpen wij de Flevocampus uit de brand met het project Vier de Smaak van Flevoland. Met ons team, in samenwerking met most remarkable design, verzorgden wij campagne ondersteuning, een website en de vormgeving voor het evenement.

wit-omhoog
wit-boven-omhoog

Slaapstad 2019

Opdrachtgever: Economic Board Almere
Campagne: Slaapstad

Korte nachten, lange dagen, gapen, snoozen, blauw licht, espresso'tje knallen, nog één aflevering dan – nog eentje. We nemen slaap minder serieus dan goed voor ons is, en dat is zonde. Want slapen draagt bij aan een goede gezondheid. Aan onze productiviteit, onze vitaliteit en ons levensgenot. En, indirect, dus ook aan onze economie. We durven dus met een gerust hart te stellen dat slapend rijk worden helemaal zo'n gekke uitspraak niet is: een gezonde, uitgeslapen stad is immers een productieve stad.

wit-omlaag
wit-boven-omhoog

Buiten de Ring - podcast

Opdrachtgever: Economic Board Almere
Campagne: Buiten de Ring

Dit is een podcast over pioniers. Zij hebben ruimte nodig om te experimenteren en innoveren. Die ruimte vinden ze buiten de grote steden. Wij gaan op zoek naar mensen die bijzondere dingen doen met die ruimte, buiten de ring, want daar gebeurt het.

De podcast is te beluisteren op onze campagne-website, iTunes en Soundcloud.

wit-omlaag

Geen geneuzel: Van Loof is in beweging. Jij ook?