Wij zijn Van Loof. Een jong advies- en campagnebureau dat duurzame toekomstambities tastbaar maakt.

Wij zijn Van Loof. Een jong advies- en campagnebureau dat duurzame toekomstambities tastbaar maakt

Een duurzaamheidstransitie is geen kattenpis. Geen handleiding of stappenplan, slechts een stip op de agenda die vertelt wanneer je abstracte doel bereikt moet zijn. Er is vaak creativiteit in overvloed, maar in de praktijk blijkt het lastig om bestaande werkwijzes te veranderen.
Van Loof helpt bedrijven, gemeenten, brancheorganisaties en NGO’s vooruit bij het realiseren en versnellen van duurzaamheidstransities. Door het beste uit de organisatie dáár te plaatsen waar het tot z’n recht komt, werken wij aan zichtbare oplossingen. Intern, extern, met eenmalige campagnes en meerjarige projecten – Van Loof maakt duurzame toekomstambities tastbaar.
We helpen onze klanten met:

Mijn generatie kan het verschil maken, dus dat is precies wat ik wil doen.

Ik ben Van Loof begonnen in 2014 als creatief campagnebureau. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service strategisch communicatiebureau dat niet alleen duurzaamheidstransities agendeert, maar ook daadwerkelijk mensen in beweging brengt. Van strategische business development tot online én offline campagnes, we helpen je graag met het bouwen van een groene toekomst.

Valerie Bos, founder Van Loof

deze mensen maken het mogelijk

Jasmyn Mazloum

communitymanager

Van evenementen optuigen tot communicatie en alle socials uitspelen, Jasmyn draait haar hand er niet voor om. Alleen advies, daar doet ze niet aan. Jasmyn werkt altijd mee aan de realisatie van de opdracht en is van begin tot eind betrokken. Haar hart verover je met eten, of social engagement – you choose.

Kimberley Vonk

operationeel directeur

Nog op het schoolplein zorgde Kimberley er al voor dat alles op rolletjes verloopt. Projectmanagen zit in haar DNA. Bij Van Loof zorgt ze dat programma’s tot in de puntjes zijn uitgewerkt. Haar persoonlijke missie is om Almere leuker, groener en gezellig te maken. Dat doet ze onder andere door mensen te inspireren met haar plantaardige kookkunst.

Anne Fokker

programmamaker

Met een opleiding in Global Sustainability Science heeft Anne alles in huis om duurzame transities waar te maken. Anne buigt zich graag over duurzaamheidsvraagstukken en komt met mogelijke oplossingen. Ook trekt ze er regelmatig (virtueel) op uit om polshoogte te nemen van nieuwe kansen en koppelt bedrijven waar kan aan elkaar.

Tom Ruben

copywriter

Tom draait elke letter om, om te kijken welke strategie erachter zit. Met oog voor detail vertaalt hij duurzame missies in heldere campagnes. Woord en beeld; zodra je die twee samenbrengt begint zijn creatieve vlam op volle toeren – doch uitstootvrij – te draaien.

Igor Olegovich Maiboroda

concept ontwikkeling

Nieuwsgierigheid en willen snappen hoe het nou echt zit is wat Igor kenmerkt. Hij brengt het speelveld van tevoren helder in kaart zodat van Loof elke uitdaging met expertise aan kan vliegen. Of het nou gaat om mobiliteit, klimaat of totaal iets anders, Igor stort zich vol passie op ieder onderwerp en zorgt dat van Loof alle kennis paraat heeft om elk project tot een denderend succes te maken.

Menno Zeegers

vormgever

Menno is de vormgever die iedereen wil hebben. Altijd goedlachs, energiek, en niets is hem te gek. Met zijn grote flexibiliteit, daadkracht, liefde voor typografie en nieuwe media zorgt hij binnen de kortste keren voor de mooiste ontwerpen.

Valerie Bos

creative director & founder

Valerie is het brein achter Van Loof. Met torenhoge duurzame ambities begon ze in 2014 dit campagnebureau. Haar rol is multidisciplinair. Ze buigt zich over strategie en zakelijke vraagstukken, netwerkt erop los, en doet alles met een flinke dosis creativiteit. Naast haar werk bij Van Loof is ze investeerder bij MOS+BOS en richtte ze Knakwortel op.

Pien Brussel

management assistant

Onze Pien hangt het liefst de hele dag aan de telefoon om de boel te regelen. Campagnes opzetten, meeschrijven (en praten!) tijdens creatieve sessies, schommelbanken van Marktplaats plukken en agenda’s bijhouden. Zij propt elke denkbare klus in haar kostbare uren.

Nina van Ommeren

programmamaker

Nina is dé ultieme allrounder. Wat kan en doet ze niet? Met Utrecht Law College als achtergrond en een ongelooflijk hart voor duurzaamheid werkt ze als programmamaker mee aan o.a. beleidstransities, adviesklussen en campagnes.

Laureen Peeraer​

communitymanager​

Laureen houdt ervan om verschillende partijen samen te brengen. Met een open blik zorgt ze er op een creatieve manier voor dat iedereen altijd betrokken is. Aan enthousiasme geen tekort. Met communicatie verbind je mensen en dat is toch het mooiste dat er is? 

onze diensten

Strategie en transities

Publiciteit en zichtbaarheid

Evenementen en activatie

Van Loof werkt voor

Als het doel helder is, maar de weg ontbreekt

Van Loof helpt bedrijven, gemeenten, brancheorganisaties en NGO’s bij het realiseren en versnellen van duurzaamheidstransities. Hoe kunnen we jou helpen?